Mission og Vision
Hos Camozzi S.p.A. har vi som mål at være en førende virksomhed inden for konstruktion, produktion og distribution af trykluftskomponenter samt at kunne tilbyde vores kunder løsninger med den højeste grad af kompetence og markedets mest avancerede teknologi.
Vi ønsker at etablere os som en koncern, der er baseret på innovation og teknisk kompetence, og at kunne tilbyde vores kunder effektive løsninger i kraft af komponenter af høj kvalitet.

Vi vil behandle såvel små som store forretningspartnere, producenter af originalt udstyr, slutbrugere og distributører på samme professionelle måde, dvs. med kompetence og passion. Vi stræber efter at kunne tiltrække og holde på kvalificerede medarbejdere i form af løbende opkvalificering. Vi stræber efter at optimere alle interne processer med henblik på at øge effektiviteten og eliminere spild.

Vi stræber efter at sikre alle vores kunder adgang til support og service via vores filialer eller autoriserede distributører fordelt over hele verden.


Vision

Vi har som mål at bidrage til en bæredygtig udvikling inden for samtlige områder, hvor vi driver virksomhed, at kunne tilbyde innovative løsninger med hjælp fra vores samarbejdspartnere og at etablere langsigtede forretningsrelationer baseret på gensidig tillid samt respekt for menneskelige værdier og omsorg for miljøet.
Vi ønsker at kunne tiltrække kunder og medarbejdere på grundlag af den innovationsånd, effektivitet og sociale ansvarlighed, der kendetegner vores måde at drive forretning på, både nu og i fremtiden.
Vores mål er altid at have passionerede medarbejdere, som er stolte af at være en del af Camozzi-koncernen.